Raycom Global Telecom

Voip Telefon - Két irányú műholdas internet - Server Hosting

Mi is az a műholdas internet?

Kétirányú műholdas adatátviteli technológián keresztül biztosított szélessávú internet hozzáférés, melyhez egy ügyfél oldali műholdas terminálra van szükség!

A műholdas terminál tipikusan egy 77 cm átmérőjű parabola antennából, egy speciális fejegységből, valamint egy beltéri modem egységből áll.

Miért is jó ez a szolgáltatás?

Nem kell hozzá kiépített vezetékes infrastruktúra, így az sem jelenthet problémát, ha azon a településen ahol élsz, vagy dolgozol, még nem építették ki a vezetékes internetet. Egész Magyarországon létesíthető, még a legeldugottabb településen is használható.

A kétirányú műholdas internet szolgáltatással könnyedén biztosítható az állandó internet kapcsolat, ami elengedhetetlen a mindennapi munkákhoz illetve az otthoni kikapcsolódáshoz.

Kinek ajánljuk?

  • Olyan magánszemélyek, vállalkozások, önkormányzatok számára, akiknek a hagyományos internetszolgáltatók eddig nem tudtak megfelelő megoldást és kiesésmentes internet kapcsolatot biztosítani.
  • A településeken kívül eső telephelyekkel rendelkező vállalkozásoknak.
  • Olyan tevékenységet végzők számára, akik időről időre költöznek, de mégis egy megbízható internet szolgáltatót szeretnének.
Konkért információkért kérjük érdeklődjön email - ben .